‘Fotosafari’ in de tuin

Marijke van der Giessen gaat met haar camera liefst vroeg op  ‘fotosafari’ de tuin in. Het licht is milder en de tuin is rustiger. Dauw en nevel geven de bloemen en de takjes extra dimensie. Ze is een enthousiaste vrijetijdsfotograaf.

‘Ik gebruik een compactcamera, die ik voor macro-opnames aanvul met een voorzetlens. Ik bewerk de foto’s nauwelijks, dat vind ik niet goed bij natuurfotografie passen. Ik zie fotografie als een vorm van onthaasten, al dwalend door een rustige omgeving kan ik me goed openstellen voor het groen, de kleuren, de rust, de vormen en kleuren, het licht en de wisseling van de seizoenen.’

 

 

©Marijke van der Giessen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *